iş ilanı 2

Produktionsmedarbejder til virksomhed i vækst

JP Air Tech, Sakskøbing

Hos JP Air Tech har vi travlt, og der er brug for flere hænder. Har du lyst til at blive en del af en solid virksomhed med gang i maskineriet?

Du bliver en del af et stærkt team, som tager rigtig godt imod nye kolleger. Din hverdag bliver fuld af godt humør og fart over feltet, når maskinerne kører, og produkterne gøres klar til kunderne.

Velkommen til JP Air Tech

Med over 30 års erfaring er vi en anerkendt leverandør inden for filtermaterialer. I dag er vi 20 medarbejdere, og vi har fået Børsens Gazellepris 7 år i træk – hvilket i bund og grund betyder, at det går rigtigt godt. Læs mere om os her.  

Du betjener maskiner med kvalitet for øje

Du får din daglige gang sammen med 12 kolleger i produktionsteamet. Din mødetid ligger mellem 6:00 og 14:00 mandag til fredag eller 14:00 til 23:00 mandag til torsdag, afhængigt af hvilken vagtplan du indgår i.  

Som produktionsmedarbejder behandler og tilskærer du det polyester materiale, der bliver til filtre. Afhængigt af vores kunders ønsker tilfører vi fx PTFE-membraner, nano-coating, aluminiumsbelægning eller brandhæmmende behandling. 

Du sadadadans for detaljer, så du kan indstille maskinerne og aflæse ordrerne korrekt.

Du har en god fysik, da der kan være løft af tunge redskaber m.m. 

Du læser, skriver og taler dansk.

Hvordan bliver du en del af holdet?

Du sender en ansøgning og et CV til nl@jpairtech.com hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte produktionschef Nina Lundkvist på tlf. 23 64 45 38.

Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, flekstid, sundhedsforsikring og pensionsordning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply Now